Guvern
La Chișinău se va desfășura cea de-a patra ediție a Forumului de Inovații în Guvernare
 13 Noiembrie 2017 14:00  2828
În perioada 14 – 16 noiembrie 2017, la Chișinău, se va desfășura Forumul Regional de Inovații în Guvernare cu genericul “Spre Obiectivele Globale prin Guvernare Eficientă”.

Evenimentul organizat de Laboratorul de Inovații Sociale din Moldova (MiLab), în parteneriat cu Cancelaria de Stat, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Entitatea ONU pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women), va reuni peste 200 de specialiști naționali și internaționali în domeniul sectorului public din circa 20 de țări din Europa de Est și Asia Centrală. Totodată, forumul reprezintă o platformă activă de schimb de cunoștințe și experiențe ce țin de abordările și soluțiile inovatoare pentru un sector public care corespunde viziunii pentru anul 2030.

Discuțiile se vor axa pe trei domenii prioritare: modernizarea serviciilor publice prin aplicarea metodelor inovatoare, metoda experimentării ca bază a politicilor publice și metodele inovatoare de îmbunătățire a performanței sectorului public. Astfel, timp de trei zile, vor avea loc șase sesiuni de lucru, două ateliere tematice, precum și un târg al cunoștințelor în domeniul serviciilor publice, la care vor fi prezentate practicile regionale pozitive de prestare a acestora.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%