Politicieni
Protest al comuniştilor transnistreni la Tiraspol. Vadim Krasnoselski arată cu degetul către Igor Dodon
 13 Noiembrie 2017 13:00  2938
Câteva sute de comunişti din regiunea transnistreană au protestat ieri la Tiraspol faţă de scumpirile şi devalorizarea valutei din regiune. Organizatorii protestului anunţau că vor veni mii de persoane, însă s-au adunat câteva sute.

Anterior, liderul Partidului Comunist din regiunea separatistă, Oleg Hornaj, s-a întâlnit cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Şeful grupării separatiste de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, declara într-un interviu pentru presa rusă că Igor Dodon a invitat societatea civilă din regiunea transnistreană într-un mod tendenţios, anunţând că la întâlnire pot participa cei care vin fără voia companiei Sheriff. Krasnoselski a lăsat să se înţeleagă că Igor Dodon ar avea simpatii faţă de comuniştii de la Tiraspol.

Anterior, cei doi politicieni pro-ruşi Igor Dodon şi Vadim Krasnoselski au lansat un şir de replici. Iniţial, Krasnoselski anunţa că va negocia doar cu persoanele care au putere de decizie de la Chişinău. Imediat după aceea, Igor Dodon a spus că vrea să discute cu cei de la Tiraspol problemele populaţiei nu scheme de contrabandă.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Activitatea partidelor politice în luna Februarie
PSRM - 16.7%
PDM - 16.28%
PAS - 13.12%
PL - 12.72%
PPDA - 11.01%
PȘ - 7.72%
PPEM - 6.89%
PCRM - 6.17%
PLDM - 5.98%
PN - 3.44%