Parlament
Întâlnirea copreședinților Grupurilor de prietenie SUA – Republica Moldova la Washington
 20 Octombrie 2017 17:00  3543
Deputatul George Mocanu, președinte al Grupului parlamentar de prietenie SUA – Republica Moldova a avut, în cadrul vizitei la Washington, o întâlnire cu congresmanul Pete Olson, copreședintele Congressional Moldova Caucus din cadrul Congresului Statelor Unite ale Americii. 

În cadrul întrunirii cei doi copreședinți ai grupurilor de prietenie au trecut în revistă stadiul actual al relațiilor dintre Republica Moldova și SUA și au abordat subiectele care țin de securitatea regională în Europa de Sud – Est, securitatea energetică, precum și stadiul reformelor implementate sau în proces de implementare.

La finalul vizitei, președintele Grupului de prietenie SUA – Republica Moldova, deputatul George Mocanu a lansat copreședintelui Congressional Moldova Caucus, congresmanul Pete Olson invitația oficială de a vizita țara noastră.

Republicanul Pete Olson, împreună cu democratul David Price, sunt cei doi copreședinți care au lansat recent Congressional Moldova Caucus. Scopul grupului de prietenie cu Republica Moldova este de a crea un dialog permanent pentru consolidarea relațiilor dintre Moldova și Statele Unite ale Americii.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
15.12.2018 16:50 2815
Trafic de influență la Cahul
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%