Guvern
Au fost selectați 7 secretari generali de stat în cadrul ministerelor
 20 Octombrie 2017 08:00  3061
Comisia pentru organizarea și desfășurarea concursului de ocupare a funcțiilor publice de conducere a selectat şapte secretari generali de stat în cadrul ministerelor, în urma interviurilor susţinute de cei 44 de candidați admiși la această probă.

Interviurile au fost desfăşurate în perioada 16 – 17 octombrie curent, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Guvernului.

Câştigătorii concursului pentru funcția de secretar general de stat sunt: Radu Burduja - Ministerul Apărării, Boris Gîlca - Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Anatolie Munteanu - Ministerul Justiţiei, Mihail Căpățână - Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Igor Șarov - Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Iulia Iabanji-Costin - Ministerul Economiei şi Infrastructurii, Iurie  Ușurelu - Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

De asemenea, Comisia a examinat dosarele depuse la concursul pentru funcțiile de secretar de stat în cadrul ministerelor și a prelungit termenul pentru depunerea dosarelor la funcţia de secretar general de stat în cadrul Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Finanţelor.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
15.12.2018 16:50 2815
Trafic de influență la Cahul
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%