Partide
PDM: Infirmam pentru a patra oara în acest an că s-ar intenționa înlocuirea prim-ministrului! Falsul este lansat de câteva personaje toxice din presă și politică
 18 Octombrie 2017 09:33  3251
Într-un comunicat al formațiunii politice se arată că președintele PDM, Vlad Plahotniuc, precizează pentru a patra oară în acest an, că ”actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, își va duce mandatul până la capăt și nu există nicio intenție de schimbare a acestuia din funcție și nicio intenție a liderului PDM de a ocupa această funcție”.

Mai mult, președintele PDM împreună cu întreaga conducere a partidului își exprimă satisfacția față de activitatea prim-ministrului și îi acordă toată susținerea politică lui și echipei de miniștri, pe care îi va sprijini activ în îndeplinirea cu succes a programului de guvernare.

”Calificăm informațiile false apărute din nou în spațiul public pe aceste subiect ca fiind minciuni lansate de câteva personaje toxice, care se ascund în spatele activității politice sau jurnalistice pentru a manipula opinia publică. Această informație falsă a mai fost vehiculată de patru ori în acest an și de fiecare dată a fost infirmată de PDM atât prin comunicări publice, cât și prin acțiunile sale.

Considerăm că este important ca opinia publică să atragă atenția la persoanele și instituțiile de presă care lansează astfel de intoxicări și să le dea votul de blam pe care îl merită. Cu atât mai mult cu cât una din televiziunile care multiplică insistent astfel de informații a beneficiat sau beneficiază de bani din partea partenerilor externi, pe care îi folosește pentru a-i dezinforma pe cetățenii Republicii Moldova, iar finanțatorii externi urmează să fie sesizați în acest sens”, se mai arată în comunicatul PDM.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Spencer 18 Octombrie 2017 11:17
0 (0)
Cred că astfel de manipulări și insinuări din partea opoziției propagandiste, ar trebui în genere ignorate.
Andrei 18 Octombrie 2017 12:27
0 (0)
Daca sa credem presei finantate din banii BEM atunci Plahotniuc acum a patra oara va deveni premier )))
Marinovici 18 Octombrie 2017 12:35
0 (0)
Unora le incurca eficienta lui Filip din postura de Premier si vor sa-l inlature cu totdinadinsul.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%