Partide
Editorialist, despre Maia Sandu: Să faci denunț în justiție în baza unor decupări din ziare este culmea penibilului
 13 Octombrie 2017 16:14  3034
Prin denunțul său contra lui Vlad Plahotniuc, președinta PAS, Maia Sandu, se prinde singură într-o capcană. De această părere este jurnalistul Petru Bogatu. Acesta califică drept penibil faptul că Maia Sandu își argumentează denunțul cu „decupări din ziare” și nu are probe concrete. În aceste condiții, chiar și partenerul ei de protest, Andrei Năstase, a ajuns să-și bată joc de ea.

„Singură și nesilită de nimeni, Maia Sandu se prinde într-o capcană pentru șoareci. De ar fi măcar una pentru vulpi. Să faci un denunț în justiție în baza unor decupări din ziare este culmea penibilului. Ca să nu mai vorbesc de efectul bumerangului pe care această nesăbuință poate s-o aibă. Până și Andrei Năstase face mișto pe seama ei. Îmi pare rău”, a scris Petru Bogatu pe pagina sa de facebook. 

Amintim că Maia Sandu a fost audiată astăzi în calitate de martor de procurori, după denunțul făcut împotriva liderului PDM, Vlad Plahotniuc, pe care îl acuză de uzurparea puterii. Șefa de la PAS a recunoscut că nu a prezentat nicio probă, doar articole din presă și declarații ale politicienilor în susținerea denunțului său. Ieri, procurorii au anunțat-o pe Maia Sandu despre responsabilitate pentru denunțuri calomnioase. Ei urmează în termen de 30 de zile să decidă dacă vor iniția sau nu o cauză penală în baza acestui denunț.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%