Politicieni
Fostul președinte al României nu crede că în partidul Maiei Sandu nu sunt corupți: Știți vreun partid curat ca lacrima?
 13 Octombrie 2017 10:19  3184
Fostul președinte al României Traian Băsescu este sceptic în privința incoruptibilității partidului „Acțiune și Solidaritate”, condus de Maia Sandu. Acesta își argumentează poziția prin faptul că Sandu a fost parte a 3 guverne de care sunt legate scandaluri de proporție și că este parte a acestui sistem. Mai mult, el susține că pe scena politică nu există partide „curate”.

„Dar dacă vreţi să îmi spuneţi că în celelalte partide, partidul lui Leancă, partidul Maiei Sandu nu vor fi corupţi…Maia Sandu a fost în trei guverne, Guvernul Filat, Leancă, Gaburici. Ea a fost parte a construcţiei şi aceste guvernări au adus şi acordul de vize şi acordul de asociere la UE. Nu trebuie să spui că nu faci alianţă decât cu partide curate ca lacrima. Ştiţi vreun partid curat ca lacrima?!”, a declarat Băsescu în cadrul emisiunii „În Profunzime”.

La fel, acesta se arată uimit de faptul că lidera PAS neagă succesele obținute de Moldova și guvernarea la Chișinău. Băsescu susține că, dacă Maia Sandu ar avea dreptate, țara noastră n-ar fi avut Acord de Asociere, regim liberalizat de vize și alte facilități din partea UE.

”Una e să ai nişte discuţii cu preşedintele Comisiei Europene, cu comisari şi alta e când eşti într-un summit cu dezbateri, în care sunt analişti, ziarişti şi să îţi faci ţara pulbere. „Să negi progresele pe care le-a făcut R. Moldova. Acolo eram câţiva care zângănisem pancarte cu progresul R. Moldova. Dacă nu erau progrese, se făcea Acordul cu vize sau Acordul de Asociere?!”, a adăugat Băsescu.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%