Partide
Un fruntaș al Platformei DA cere ajutorul guvernului pentru soluționarea problemelor din afacerea lui
 12 Octombrie 2017 14:06  2721
Chiar dacă în permanență critică acțiunile Guvernului, nu ezită să beneficieze de pe urma acestuia. Este vorba despre unul din liderii PPDA, omul de afaceri Alexandru Machedon, care a scris pe pagina sa de facebook că va adresa o scrisoare premierului Pavel Filip în care va cere soluționarea problemelor din sectorul comunicațiilor.  

„Avem și noi mai multe reclamații către conducerea ANRCETI, care de mai mulți ani n-a întreprins nimic pentru îmbunătățirea competitivității sectorului. Urmează să venim cu o scrisoare în adresa premierului, din partea operatorilor mici și mijlocii, în care vom descrie mai multe probleme ale sectorului”, a scris pe pagina sa Alexandru Machedon.

Mesajul vine drept reacție la nemulțumirea premierului față de calitatea serviciilor oferite de operatorii de telefonie mobilă. Pavel Filip a critica ieri, în  cadrul ședinței Guvernului, conducerea ANRCETI pentru că nu se implică în rezolvarea acestor probleme.

Nu este pentru prima dată când fruntașii Platformei DA beneficiază de pe urma acțiunilor Guvernului, asta chiar dacă nu recunosc legitimitatea acestuia. Vicepreședintele partidului Aliona Mandatii, de exemplu, constant beneficiază de subvenții pentru activitățile sale din agricultură.

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%