Geopolitica
FOTO // Prima apariție a lui Kate Middleton de când a anunțat că este însărcinată
 11 Octombrie 2017 13:00  3147
Ducesa de Cambridge, care nu a mai fost văzută în public de câtva timp, după ce s-a aflat că este însărcinată cu al treilea copil, a apărut din nou în public cu ocazia unui eveniment. Ducesa de Cambridge ar fi acum însărcinată în a 12-a săptămână.

Kate a onorat un eveniment dedicat persoanelor care lucrează cu bolnavii mintal Kate şi-a făcut din nou apariţia în public şi pare să se simtă mai bine Kate a onorat un eveniment dedicat persoanelor care lucrează cu bolnavii mintal Kate şi-a făcut din nou apariţia în public şi pare să se simtă mai bine

Kate a lipsit din viaţa publică aproape 3 luni din cauza noii sarcini care a obligat-o să stea mai mult la pat, pentru că ducesa de Cambridge suferă de "greaţa de dimineaţă", aşa cum i s-a întâmplat şi la cele două sarcini anterioare, cu  prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Marţi, ea a apărut la Palatul Buckingham, la o recepţie. Viitoarea mamă, care a fost atât de bolnavă încât nu l-a putut însoţi pe fiul său, Prinţul George, în prima lui zi de şcoală, în Septembrie, a venit însoţită de Ducele de Cambridge şi de prinţul Harry pentru a onora o recepţie dedicată celor care lucrează cu bolnavii mintal, pentru a amarca Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale.

În vârstă de 35 de ani, Kate şi-a făcut ultima apariţie în public în date de 30 august, la Palatul Kensington , unde a fost însoţită de William şi Harry, la un eveniment care a precedat comemorarea a 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, potrivit express.co.uk.

Oficialităţile de la Palat au anunţat, în data de 4 Septembrie, că ducesa de Cambridge aşteaptă al treilea copil al cuplului.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Activitatea partidelor politice în luna Februarie
PSRM - 16.7%
PDM - 16.28%
PAS - 13.12%
PL - 12.72%
PPDA - 11.01%
PȘ - 7.72%
PPEM - 6.89%
PCRM - 6.17%
PLDM - 5.98%
PN - 3.44%