Geopolitica
FOTO // Prima apariție a lui Kate Middleton de când a anunțat că este însărcinată
 11 Octombrie 2017 13:00  2970
Ducesa de Cambridge, care nu a mai fost văzută în public de câtva timp, după ce s-a aflat că este însărcinată cu al treilea copil, a apărut din nou în public cu ocazia unui eveniment. Ducesa de Cambridge ar fi acum însărcinată în a 12-a săptămână.

Kate a onorat un eveniment dedicat persoanelor care lucrează cu bolnavii mintal Kate şi-a făcut din nou apariţia în public şi pare să se simtă mai bine Kate a onorat un eveniment dedicat persoanelor care lucrează cu bolnavii mintal Kate şi-a făcut din nou apariţia în public şi pare să se simtă mai bine

Kate a lipsit din viaţa publică aproape 3 luni din cauza noii sarcini care a obligat-o să stea mai mult la pat, pentru că ducesa de Cambridge suferă de "greaţa de dimineaţă", aşa cum i s-a întâmplat şi la cele două sarcini anterioare, cu  prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Marţi, ea a apărut la Palatul Buckingham, la o recepţie. Viitoarea mamă, care a fost atât de bolnavă încât nu l-a putut însoţi pe fiul său, Prinţul George, în prima lui zi de şcoală, în Septembrie, a venit însoţită de Ducele de Cambridge şi de prinţul Harry pentru a onora o recepţie dedicată celor care lucrează cu bolnavii mintal, pentru a amarca Ziua Mondială a Sănătăţii Mintale.

În vârstă de 35 de ani, Kate şi-a făcut ultima apariţie în public în date de 30 august, la Palatul Kensington , unde a fost însoţită de William şi Harry, la un eveniment care a precedat comemorarea a 20 de ani de la moartea Prinţesei Diana, potrivit express.co.uk.

Oficialităţile de la Palat au anunţat, în data de 4 Septembrie, că ducesa de Cambridge aşteaptă al treilea copil al cuplului.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
23 Octombrie
12:00 - CC examinea sesizarea depusă de către Guvern privind constatarea circumstanțelor care justifică instituirea interimatului funcției de Președinte al RM
13:00 - Ședința Comisiei Electorale Centrale
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%