Politicieni
Maia Sandu a fost invitată la Procuratura Generală
 11 Octombrie 2017 12:00  2866
Lidera PAS Maia Sandu a fost invitată la Procuratura Generală în legătură cu denunțul depus de PAS în care a cerut atragerea la răspundere penală a cetățeanului Plahotniuc Vladimir pentru uzurparea puterii în stat.  Anunţul a fost făcut de Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

“Ce credeți, oameni buni? S-a apucat Procuratura de lucru…”, a comentat invitaţia lidera PAS. Aceasta este aşteptată joi, 12 octombrie, la ora 10:00,

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a depus joi, 21 septembrie, la Procutura Generală, un denunț penal pe numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta este acuzat de uzurpare a puterii în stat. Formaţiunea l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că a reușit să controleze toate puterile în stat: executivă, legislativă și judecătorească.

“Cerem PG să-l tragă la răspundere pe Vladimir Plahotniuc pentru săvârșirea acțiunii de uzurpare a puterii în stat”, a declarat președinta PAS, Maia Sandu.

La sfârșitul lunii august, PAS a depus un denunț și împotriva președintelui Igor Dodon care a fost acuzat de trădare de patrie, ațâţare a vrajbei, diferenţierii sau dezbinării naţionale, etnice, rasiale sau religioase.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ghenadie 11 Octombrie 2017 12:59
0 (0)
daca nu are probe, ar putea fi actionate de plaha in judecata pentru ca sa-si ceara scuze asta o sa fie bomba)))
Alic 11 Octombrie 2017 14:38
0 (0)
Inteleg, a pus un denunt, dar a dat si vreo dovada? Eu as socoti aceasta actiune, una populista.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
23 Octombrie
12:00 - CC examinea sesizarea depusă de către Guvern privind constatarea circumstanțelor care justifică instituirea interimatului funcției de Președinte al RM
13:00 - Ședința Comisiei Electorale Centrale
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%