Politicieni
Maia Sandu a fost invitată la Procuratura Generală
 11 Octombrie 2017 12:00  3072
Lidera PAS Maia Sandu a fost invitată la Procuratura Generală în legătură cu denunțul depus de PAS în care a cerut atragerea la răspundere penală a cetățeanului Plahotniuc Vladimir pentru uzurparea puterii în stat.  Anunţul a fost făcut de Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

“Ce credeți, oameni buni? S-a apucat Procuratura de lucru…”, a comentat invitaţia lidera PAS. Aceasta este aşteptată joi, 12 octombrie, la ora 10:00,

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a depus joi, 21 septembrie, la Procutura Generală, un denunț penal pe numele liderului PDM, Vlad Plahotniuc. Acesta este acuzat de uzurpare a puterii în stat. Formaţiunea l-a acuzat pe Vlad Plahotniuc că a reușit să controleze toate puterile în stat: executivă, legislativă și judecătorească.

“Cerem PG să-l tragă la răspundere pe Vladimir Plahotniuc pentru săvârșirea acțiunii de uzurpare a puterii în stat”, a declarat președinta PAS, Maia Sandu.

La sfârșitul lunii august, PAS a depus un denunț și împotriva președintelui Igor Dodon care a fost acuzat de trădare de patrie, ațâţare a vrajbei, diferenţierii sau dezbinării naţionale, etnice, rasiale sau religioase.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Ghenadie 11 Octombrie 2017 12:59
0 (0)
daca nu are probe, ar putea fi actionate de plaha in judecata pentru ca sa-si ceara scuze asta o sa fie bomba)))
Alic 11 Octombrie 2017 14:38
0 (0)
Inteleg, a pus un denunt, dar a dat si vreo dovada? Eu as socoti aceasta actiune, una populista.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%