Geopolitica
Donald Trump vrea să-și „măsoare inteligența” cu un oficial de la Casa Albă
 11 Octombrie 2017 09:00  2726
Preşedintele american Donald Trump a propus să se facă o comparaţie a testelor de inteligenţă între el şi secretarul de stat Rex Tillerson, după ce primul diplomat al SUA ar fi spus despre şeful statului că este un "idiot".

„Cred că e fake news, dar dacă aşa a zis, cred că va trebui să ne comparăm testele de IQ. Şi pot să vă spun de pe acum cine va câştiga", a declarat Trump într-un interviu acordat revistei Forbes, potrivit Agerpres.

Trump a respins de asemenea ideea că şi-ar fi subminat secretarul de stat prin remarcile că acesta îşi pierde timpul încercând să comunice cu nord-coreenii în legătură cu ambiţiile lor nucleare. "Nu subminez. Aş zice că de fapt îmi consolidez autoritatea", a spus liderul de la Casa Albă.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
23 Octombrie
12:00 - CC examinea sesizarea depusă de către Guvern privind constatarea circumstanțelor care justifică instituirea interimatului funcției de Președinte al RM
13:00 - Ședința Comisiei Electorale Centrale
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%