Partide
Mesajul Partidului Liberal cu ocazia zilei de naștere a primarului suspendat, Dorin Chirtoacă
 9 August 2017 15:00  3859
Dorin Chirtoacă își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar cu această ocazie echipa Partidului Liberal trasmite următorul mesaj de felicitare:

„Realizări pe care le-ați făcut cu tot sufletul pentru locuitorii mun.Chișinău, chiar dacă oponenții politici v-au pus piedici, împovărându-vă  activitatea,  ați reușit să demonstrați consecvență și hotărâre pentru a face orașul să fie mai frumos.

În tot acest timp, ați ținut piept cu demnitate tuturor celor care în afară de interesele proprii și străine nu mai promovează nimic altceva și au râvnit și râvnesc în continuare să ajungă primari, însă doar prin minciuni și denigrare nu poți câștiga simpatia electoratului, alegătorii întotdeauna văd cine și ce face pentru ei.

Ați readus sărbătoarea națională ”Limba Noastră cea română” în centrul Chișinăului, de unde fusese izgonită. Ați apărat și cinstit memoria celor care au fost deportați, prin constrirea celui mai mare Monument în scuarul Gării Feroviare din Chișinău, care va rămâne peste veacuri.

În calitate de Primar General ați apărat zilnic Capitala de hoardele socialiste, care urzesc planuri de acaparare și de ingenunchere a tot ce este românesc și sfânt.

Lovind în ”politicianul” Dorin Chirtoacă, ei nu au lovit în ”omul” Dorin Chirtoacă, pentru că armele imbatabile pe care le aveți sunt: caracterul puternic, verticalitatea, sufletul pur românesc, dăruința și valorile pe care le împărtășim împreună în lupta pentru Unirea Republicii Moldova cu România.

Vă urăm cele mai bune gânduri de bine, tărie și răbdare. Suntem aproape de D-stră cu inima și cugetul! Pentru toate acestea nu rămâne decât să Vă  spunem un mare ”MULȚUMIM”, iar lucrurile și faptele concrete să fie realizate doar ÎMPREUNĂ!” se arată în mesajul publicat de Partidul Liberal.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%