Geopolitica
Cum au descoperit părinții lui Macron că la 16 ani avea o relație cu profesoara sa de 40 de ani
 9 August 2017 14:30  3792
Relația președintelui francez Emmanuel Macron cu soția sa, Brigitte, mai în vârstă decât el cu 24 de ani, a ajuns în lumina reflectoarelor încă din campania ce a precedat alegerile din primăvara acestui an. 

Acum, autorul unei biografii a liderului din Hexagon a stat de vorbă cu părinții acestuia despre reacția lor la aflarea veștii că - pe atunci adolescentul - Emmanuel Macron se întâlnea, la 16 ani, cu o femeie de 40.

Cei doi au mărturisit că la început credeau că fiul lor se întâlnea cu fiica profesoarei sale, Laurence.

Adevărul a fost un șoc pentru ei. ”În niciun caz n-am spus atunci 'Vai, ce minunat!'", a povestit mama președintelui, citată de independent.co.uk.

Aceasta i-a interzis lui Brigitte să-i mai vadă fiul până când el urma să devină major, însă actuala Primă-Doamnă a răspuns că ”nu poate promite nimic”.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, când Emmanuel Macron avea 29 de ani și Brigitte - 54.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
21 Octombrie
12:00 - CC examinea sesizarea depusă de către Guvern privind constatarea circumstanțelor care justifică instituirea interimatului funcției de Președinte al RM
13:00 - Ședința Comisiei Electorale Centrale
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%