Partide
Bogatu îl face PENIBIL pe Năstase, care intenționează să organizeze proteste împotriva modificării sistemului electoral
 12 Iulie 2017 12:01  4073
Cunoscutul jurnalist Petru Bogatu consideră penibil să protestezi împotriva unui sistem electoral. Reacția vine după declarația liderului Partidului DA, Andrei Năstase, despre organizarea unor proteste în ziua când deputații vor vota în a doua lectură noul sistem electoral.

Bogatu, citat de IPN, a declarat în cadrul unei emisiuni TV că în condițiile existente în Republica Moldova este penibil să îndemni lumea la proteste împotriva unui sistem de vot nou ignorând dezbaterile la care ești invitat. „Andrei Năstase și alți politicieni din opoziție refuză de luni bune dialogul cu puterea. Pentru prima oară reprezentanții guvernării insistent invită opoziția la dezbateri publice directe. De obicei, lucrurile stăteau exact pe dos”, a spus Petru Bogatu, potrivit IPN.

Decanul Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative din cadrul Universității de Stat din Moldova, Alexandru Solcan, a menționat că nu crede că modificarea sistemului electoral este un motiv pentru proteste, transmite agenția de presă IPN.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
andrei 12 Iulie 2017 14:57
0 (0)
Bogatu de multe ori aberează dar în acest caz nu pot să nu-i dau dreptate, el chiar este penibil dacă crede că va fi chip sp facă ceea ce vrea din țară și să manipuleze cu oamenii simpli, - greșește amarnic!
Efim 12 Iulie 2017 16:39
0 (0)
Nastase are de pierdut daca va protesta impotriva votului direct a cetratenilor. Cetatenii penrtru asta il vor penaliza la alegerile din 2018. Si asa sondajele arata ca el nu mai trece pragul, da de acum cu atit mai mult.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?