Partide
(FOTO) PENIBIL până la absurd! Un politician din Moldova a ajuns să felicite persoane decedate pe Facebook, de dragul vizibilității
 10 Iulie 2017 14:22  4342
Obrăznicia unor politicieni de la Chișinău a depășit toate limitele. Doar pentru a-și spori un pic vizibilitatea și a aduna câteva like-uri aceștia sunt gata pentru orice. Este și cazul lui Vasile Năstase, unul din liderii Platformei Demnitate și Adevăr și fratele liderului partidului care a luat aceeași denumite – Andrei Năstase.

Vasile Năstase a felicitat luni pe Facebook o persoană decedată cu mai bine de jumătate de an în urmă. Este vorba de Ion Borș, fost angajat al Companiei Teleradio Moldova, decedat în decembrie trecut, căruia astăzi Vasile Năstase i-a scris „La Mulți Ani!”.

Asta demonstrează încă o dată că politicieni de genul lui Năstase folosesc rețelele de socializare doar pentru a-și face vizibilitate, iar toate mesajele, discuțiile și felicitările le fac automat, fără să pună pic de suflet în ele, astfel încât se ajunge să fericite și oameni morți.

Comportamentul lor pe rețele de socializare este o oglindă a atitudinii în viața reală, unde probabil merg la întâlniri cu alegătorii, ca după aceasta să uite nu doar cum le cheamă pe persoanele cu care au discutat, dar măcar din ce localitate sunt. Cel mai probabil, anume din această cauză fratele lui Vasile, Andrei Năstase, scrie pe Facebook fiecare localitate pe care o vizitează. Ca să nu uite unde a fost.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Activitatea partidelor politice în luna Februarie
PSRM - 16.7%
PDM - 16.28%
PAS - 13.12%
PL - 12.72%
PPDA - 11.01%
PȘ - 7.72%
PPEM - 6.89%
PCRM - 6.17%
PLDM - 5.98%
PN - 3.44%