Partide
Video // Unul din adjuncții lui Năstase, „celebra" Aliona Mandatîi care pe timpul PLDM a beneficiat în mod fraudulos de subvenții importante de la stat, prinsă că fură de la Apă- Canal
 8 Iulie 2017 12:34  2989
Vicepreşedintele formațiunii „Demnitate și Adevăr", Aliona Mandati, a recurs la furt. Are bani pentru a finanța Partidul, dar pentru a-şi conecta casa la apeduct și la sistemul de canalizare nu a găsit.

Mandati s-a folosit abuziv de serviciile statului, iar acum reprezentanţii Apă-Canal au întocmit un proces-verbal şi urmează să calculeze prejudiciul adus furnizorului

Solicitată de Publika TV, Aliona Mandati a spus că nu cunoaște nimic despre ce i se incriminează.  

Amintim că  acum câteva luni, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris o postare pe blogul său din care reiese că Aliona Mandati a beneficiat în mod fraudulos de subvenţii importante de la stat. Potrivit lui, companiile sale au primit în ultimii ani peste 16 milioane de lei.

Femeia de afaceri a cumpărat câteva gospodării locale care primeau subvenții și granturi şi, astfel, ar fi beneficiat de ele fără ca să aibă dreptul.

 

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 8 Iulie 2017 13:06
0 (0)
In Moldova fiecare fura ce poate, unii milliarde - altii apa. Sa-l prinzi pe cel cu apa e mai usor daca ai procuratura.CNA,CNI de buzunar . Principalul praf sa arunci ori rahat pe ventilator.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%