Partide
Video // Unul din adjuncții lui Năstase, „celebra" Aliona Mandatîi care pe timpul PLDM a beneficiat în mod fraudulos de subvenții importante de la stat, prinsă că fură de la Apă- Canal
 8 Iulie 2017 12:34  3224
Vicepreşedintele formațiunii „Demnitate și Adevăr", Aliona Mandati, a recurs la furt. Are bani pentru a finanța Partidul, dar pentru a-şi conecta casa la apeduct și la sistemul de canalizare nu a găsit.

Mandati s-a folosit abuziv de serviciile statului, iar acum reprezentanţii Apă-Canal au întocmit un proces-verbal şi urmează să calculeze prejudiciul adus furnizorului

Solicitată de Publika TV, Aliona Mandati a spus că nu cunoaște nimic despre ce i se incriminează.  

Amintim că  acum câteva luni, bloggerul Eugen Luchianiuc a scris o postare pe blogul său din care reiese că Aliona Mandati a beneficiat în mod fraudulos de subvenţii importante de la stat. Potrivit lui, companiile sale au primit în ultimii ani peste 16 milioane de lei.

Femeia de afaceri a cumpărat câteva gospodării locale care primeau subvenții și granturi şi, astfel, ar fi beneficiat de ele fără ca să aibă dreptul.

 

 

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Tarnacop 8 Iulie 2017 13:06
0 (0)
In Moldova fiecare fura ce poate, unii milliarde - altii apa. Sa-l prinzi pe cel cu apa e mai usor daca ai procuratura.CNA,CNI de buzunar . Principalul praf sa arunci ori rahat pe ventilator.
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Activitatea partidelor politice în luna Februarie
PSRM - 16.7%
PDM - 16.28%
PAS - 13.12%
PL - 12.72%
PPDA - 11.01%
PȘ - 7.72%
PPEM - 6.89%
PCRM - 6.17%
PLDM - 5.98%
PN - 3.44%