Politicieni
Andrian Candu a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii
 4 Iulie 2017 10:30  3425
Președintele Parlamentului Andrian Candu a adresat un mesaj de felicitare Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al  Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James D. Pettit cu prilejul Zilei Independenței a SUA.

Potrivit Politics.MD, în mesaj se menționează:

În numele Parlamentului Republicii Moldova şi al meu personal, îmi face o deosebita plăcere să Vă adresez, Dumneavoastră și întregii națiuni americane, sincere felicitări, însoțite de urări de pace sănătate și bunăstare, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Statelor Unite ale Americii – Ziua Independenței.

Celebrarea celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre îmi oferă posibilitatea să constat că, pe parcursul acestui sfert de secol, dialogul moldo-american a cunoscut o evoluție ascendentă, bazată pe o relație strânsă de prietenie, principii și valori comune.

Folosesc acest prilej pentru a reitera Excelenței Voastre și întregului popor american cordiale felicitări, şi rog să acceptaţi asigurările înaltei mele consideraţii”.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%