Politicieni
Andrian Candu a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii
 4 Iulie 2017 10:30  5113
Președintele Parlamentului Andrian Candu a adresat un mesaj de felicitare Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al  Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James D. Pettit cu prilejul Zilei Independenței a SUA.

Potrivit Politics.MD, în mesaj se menționează:

În numele Parlamentului Republicii Moldova şi al meu personal, îmi face o deosebita plăcere să Vă adresez, Dumneavoastră și întregii națiuni americane, sincere felicitări, însoțite de urări de pace sănătate și bunăstare, cu ocazia Sărbătorii Naționale a Statelor Unite ale Americii – Ziua Independenței.

Celebrarea celei de-a 25-a aniversări de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre îmi oferă posibilitatea să constat că, pe parcursul acestui sfert de secol, dialogul moldo-american a cunoscut o evoluție ascendentă, bazată pe o relație strânsă de prietenie, principii și valori comune.

Folosesc acest prilej pentru a reitera Excelenței Voastre și întregului popor american cordiale felicitări, şi rog să acceptaţi asigurările înaltei mele consideraţii”.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%