Politics Blog
Un blogger ironizează pe seama „protestelor” moldovenilor de la Comisia de la Veneția: „În Italia a fost declarată stare de urgență!”
 16 Iunie 2017 13:10  5459
Bloggerul Eugen Luchianiuc publică o postare pe pagina sa în care ironizează pe seama dezinteresului diasporei privind modificarea sistemului electoral și a avizului Comisiei de la Veneția în privința acestuia.  

Acesta atrage atenția asupra faptului că deși se expun foarte activ pe rețelele de socializare și în presă contra modificării sistemului electoral, nimeni din moldovenii din diasporă nu au venit să protesteze la sediul Comisiei de la Veneția.

„Astăzi, de dimineață, de la orele șase, deprinși cu rândurile la intrare, zeci sau poate chiar sute de mii de oameni (copirait Evropa Liberă) protestează contra regimului lui Plahotniuc la ”Comisia de la Veneția”!!!

Toate serviciile Italiei sunt concentrate și se îndreaptă acum spre sediul Comisiei!

În Italia a fost declarată stare de urgență!

Iată câteva fotografii de la fața locului care demonstrează aglomerația de moldoveni care protestează contra statului capturat”, a scris Luchianiuc pe blogul său.  

 

Risc să vă amintesc că primul offline al grupului mayas neDAist ”Adoptă un vot” a avut loc în Veneția.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Oleg 16 Iunie 2017 14:22
0 (0)
Moldoveni care ca Bolohan traoesc in strainatate cu bani dati de cei deranjati de uninominal , azi au iesit la proteste.
Oleg 16 Iunie 2017 14:34
0 (0)
Dapoi și cei din diasporă vor schimbarea sistemului electoral, peste 53% din cetățenii plecație peste hotare conforn unui sondaj vor să-și delege un reprezentant în parlamentul de la Chișinău.
Vasile 16 Iunie 2017 15:00
0 (0)
Se fac de râs oamenii aceștia mai mult, cum bre să viui tu cinci oameni și să ceri neschimbarea sistmeului electoral de parcă ei vin cu astfel de revendicări și se pronunță asupra hotărîrilor luate de cetățeni!
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
15.12.2018 16:50 2818
Trafic de influență la Cahul
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%