Politicieni
Dodon l-a felicitat pe Putin cu ocazia Zilei Rusiei: „Indiferent de greutăţi şi obstacole, vom restabili relaţiile noastre interstatale în totalitate”
 12 Iunie 2017 10:30  2742
Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare luni, 12 iunie, liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, cu prilejul Zilei Rusiei. „Felicit preşedintele Federaţiei Ruse, Vladir Putin, pe toţi ruşii, inclusiv cetăţenii ruşi care locuiesc în Republica Moldova, cu ocazia Zilei Rusiei”, a menţionat Igor Dodon pe Facebook.

După cum informează Politics.MD, șeful statului a mai adăugat că „Federaţia Rusă este un partener strategic important pentru Republica Moldova. Valorile culturale şi tradiţionale, stabilite de veacuri, unesc generaţii întregi ale ţărilor noastre, în spiritul unităţii, bunătăţii, respectului reciproc şi prieteniei. Indiferent de greutăţi şi obstacole, vom restabili relaţiile noastre interstatale în totalitate”.

Ziua Rusiei se sărbătoreşte anual începând cu 12 iunie 1992, zi în care a fost adoptată Declaraţia de Suveranitate a Federaţiei Ruse, la 12 iunie 1990.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%