Politicieni
Dodon l-a felicitat pe Putin cu ocazia Zilei Rusiei: „Indiferent de greutăţi şi obstacole, vom restabili relaţiile noastre interstatale în totalitate”
 12 Iunie 2017 10:30  3154
Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare luni, 12 iunie, liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, cu prilejul Zilei Rusiei. „Felicit preşedintele Federaţiei Ruse, Vladir Putin, pe toţi ruşii, inclusiv cetăţenii ruşi care locuiesc în Republica Moldova, cu ocazia Zilei Rusiei”, a menţionat Igor Dodon pe Facebook.

După cum informează Politics.MD, șeful statului a mai adăugat că „Federaţia Rusă este un partener strategic important pentru Republica Moldova. Valorile culturale şi tradiţionale, stabilite de veacuri, unesc generaţii întregi ale ţărilor noastre, în spiritul unităţii, bunătăţii, respectului reciproc şi prieteniei. Indiferent de greutăţi şi obstacole, vom restabili relaţiile noastre interstatale în totalitate”.

Ziua Rusiei se sărbătoreşte anual începând cu 12 iunie 1992, zi în care a fost adoptată Declaraţia de Suveranitate a Federaţiei Ruse, la 12 iunie 1990.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%