Politicieni
Mihai Ghimpu DEZVĂLUIE cine este candidatul pentru funcția de ministru al Apărării
 20 Decembrie 2016 09:32  2577
Candidatul Partidului Liberal pentru funcția de ministru al Apărării este ministrul Mediului, Valeriu Munteanu. Un anunț în acest sens a fost făcut de liderul PL, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „În profunzime”.

„Este un coleg al nostru pe care îl cunoașteți. Este o persoana care muncește mult, se trezește dimineața, exact ca în armata. Acesta este Valeriu Munteanu”, a spus Ghimpu.

Totodată, în cadrul emisiunii, Mihai Ghimpu l-a criticat dur pe actualul ministru al Apărării, Anatol Șalaru. Potrivit liberalului, acesta „a început să lucreze împotriva partidului”.

„Atunci când a venit partidul și i-a oferit mandatul de deputat, totul a fost bine. Dacă cu adevărat ar ține la partid, atunci ar putea veni ca să vorbească despre probleme și despre tot. El a spus că vrea demisia mea, doar că după ce va fi ruptă fracțiunea. Cu ce-s vinovat eu că partidul a acumulat atâtea puncte la alegeri? A fost un sondaj care a arătat cât am eu și cât are partidul. Eu ca președinte am vrut ca să continuăm cursul european”, a spus liberalul.

Precizăm că sâmbăta trecută Anatol Șalaru a anunțat că-și dă demisia din toate organele de conducere ale PL, după ce Biroul Politic al formațiunii a decis să-i retragă sprijinul politic în funcția de ministru.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%