Politicieni
Mihai Ghimpu DEZVĂLUIE cine este candidatul pentru funcția de ministru al Apărării
 20 Decembrie 2016 09:32  2862
Candidatul Partidului Liberal pentru funcția de ministru al Apărării este ministrul Mediului, Valeriu Munteanu. Un anunț în acest sens a fost făcut de liderul PL, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „În profunzime”.

„Este un coleg al nostru pe care îl cunoașteți. Este o persoana care muncește mult, se trezește dimineața, exact ca în armata. Acesta este Valeriu Munteanu”, a spus Ghimpu.

Totodată, în cadrul emisiunii, Mihai Ghimpu l-a criticat dur pe actualul ministru al Apărării, Anatol Șalaru. Potrivit liberalului, acesta „a început să lucreze împotriva partidului”.

„Atunci când a venit partidul și i-a oferit mandatul de deputat, totul a fost bine. Dacă cu adevărat ar ține la partid, atunci ar putea veni ca să vorbească despre probleme și despre tot. El a spus că vrea demisia mea, doar că după ce va fi ruptă fracțiunea. Cu ce-s vinovat eu că partidul a acumulat atâtea puncte la alegeri? A fost un sondaj care a arătat cât am eu și cât are partidul. Eu ca președinte am vrut ca să continuăm cursul european”, a spus liberalul.

Precizăm că sâmbăta trecută Anatol Șalaru a anunțat că-și dă demisia din toate organele de conducere ale PL, după ce Biroul Politic al formațiunii a decis să-i retragă sprijinul politic în funcția de ministru.

Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Partide politice
Sondaj
Va reuşi noul primar sa realizeze promisiuniile?
Da - 52.13%
Nu - 47.87%