Politicieni
Mihai Ghimpu promite noi DEZVĂLUIRI despre furtul miliardului, în curând
 15 Octombrie 2016 11:00  4162
Candidatul PL la preşedinţia ţării, Mihai Ghimpu, promite noi dezvăluiri despre furtul miliardului, dacă va ajunge preşedinte. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Vineri cu Anatolie Golea” de la postul de televiziune „RTR Moldova”.

„Eu nu m-am coborât acum din copac. Chiar dacă au fost făcute arestări şi condamnări în furtul miliardului, ceva nu mă lăsa în pace, vedeam că ceva nu e aşa cum trebuie. De aceea, am făcut interpelări la diferite instituţii. Am toate răspunsurile şi săptămâna viitoare voi veni cu noi dezvăluiri”, a promis liderul  liberalilor, potrivit ipn.md.

Totodată, Mihai Ghimpu susţine că este timpul potrivit pentru realizarea unirii Republicii Moldova cu România, iar dacă va ajunge preşedinte, va forma şi un „sfat al înţelepţilor”, care se vor ocupa de înfăptuirea unirii.

Potrivit lui Ghimpu, singura cale de a scăpa de sărăcie și de a le asigura oamenilor un trai decent, iar este unirea cu România.

 

Autor:  Victoria Macovei Sursa:  Politics.MD

Știri asemănătoare
 
Comentarii
Klaus Bietzman 15 Octombrie 2016 11:55
0 (0)
Dreapta va face ISTORIE DREAPTĂ, dacă vor găsi un sigur candidat capabil să convingă electoratul, că fără el vom dispărea ca Neam. Lumea s-a săturat de demagogi, care i-at întristat șile-au trădat speranțele cu demogagiile și de 25 ani .... Acum se adeveresc cuvintele preotului poet Alexe Mateevici spune pe 10 iulie 1917 în poezia ,,Basarabenilor . .Să ştiţi: de nu veţi ridica Din sânul vostru un proroc, În voi viaţa va seca, Zadarnic soarta veţi ruga, Căci scoşi veţi fi atunci din joc Şi-ţi rămânea făr' de noroc
Adaugă comentariu
Nume  *
Mesaj *
Recomandate
Calendar
25 Noiembrie
14:00 - Dezbateri publice cu tema „Poziția de start a formațiunilor politice și potențialilor candidați independenți pe platformă pro-europeană de alternativă în prag de an electoral”
Partide politice
Sondaj
Cît de mult vă interesează pe dvs subiectul despre modul în care se face politică, reforma în politica din Republica Moldova?
Destul de interesant - 38.5%
Foarte interesant - 33.3%
Puțin interesant - 23.5%
Deloc interesant - 4.5%
NȘ NR - 0.3%